De huizenmarkt op z'n kop

We horen vrijwel dagelijks deze opmerking als we aan tafel zitten voor mogelijke verkoop van een woning. "Jullie mogen ons huis verkopen maar we willen eerst wat anders vinden". Tja, dat is best lastig. Het meest ideale is dat je je huis verkoopt, direct dezelfde week een ander leuk huis vindt en dat vervolgens alles administratief afgewikkeld wordt en je geruisloos van het ene in het andere huis kunt overstappen. Helaas blijkt de werkelijkheid wat complexer te liggen. Heb je de overwaarde van je huidige huis nodig om een nieuw huis te kopen omdat de bank je geen overbruggingskrediet verleent? Dan heb je geen keus helaas. Dat moet je wel eerst je huidige huis verkopen.
Wil je eerst weten waar je nieuwe huis staat voordat je ons Te koop bord in de tuin wilt? Kan ook, maar dan weet je weer niet precies wat je over hebt gehouden aan de verkoop van je huidige huis.
Wil je dat we bij je aan de keukentafel aanschuiven zodat we de voor- en nadelen van de keuzes kunnen bespreken? We komen graag vrijblijvend bij je langs.

Huizenmarkt op z'n kop!

huizenmarkt op z'n kop