Reviews

De heer R, verkoper van de Maaidorser 17-2 te Arnhem Schuytgraaf, geschreven 6 juni 2019.
Cijfer 10

De woning die ik 4 jaar geleden kocht via Nella en Suzanne, nu weer met hen verkocht. Een goed verkoopadvies, prima service en prettige begeleiding.
Als je op zoek bent naar een makelaar waar bovenstaande punten hoog in het vaandel staan, kan ik een ieder aanraden om contact op te nemen met nieuwe buren in Elst en met hun je woning te verkopen!

 

De heer P, verkoper van de Broeksingel 29 te Driel, geschreven 24 mei 2019.
Cijfer 10

Het contact met Nieuwe Buren Makelaars was prettig en zakelijk. Hun adviezen met daaruit volgend "ons" plan van aanpak was onderbouwd met in inachtneming van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. Ze kende de markt en wisten heel goed hoe de hazen lopen.

 

De heer G, verkoper van de Donar 9 in Elst, geschreven 20 mei 2019
Cijfer 9

Steeds een heel goed contact gehad met iedereen van Nieuwe Buren. Al onze vragen werden steeds per kerende post beantwoord en na onze beslissing het huis te verkopen, stond het ook binnen no-time op Funda en bij de NVM Open Huizendag. Verkocht binnen een dag!!

 

Mevrouw  K, koper van de Rijksweg Zuid, geschreven 21 juli 2018
Cijfer 9.0

heldere, duidelijke en efficiente begeleiding. onze complimenten voor de werkwijze van deze makela

 

Mevrouw M, verkoper van de Ochtendnevel 65, geschreven 23 augustus 2018
Cijfer 9,3

Het contact met Nieuwe Buren liep vanaf het begin erg goed! Ze zijn erg betrokken en hebben veel kennis van zaken. We zijn dan ook erg tevreden over hen!

 

Mevrouw D, verkoper van de Henriette Roland Holstlaan 17, geschreven 23 juni 2018
Cijfer 9,0

Wij hebben uitstekende ervaringen met deze makelaar. Betrokken, objectief, goed doordachte verkoop strategie, goede en snelle communicatie met regelmatige updates van de stand van zaken.

 

De heer van B, verkoper van de Jonagold 10, geschreven van 31 mei 2018
Cijfer 9,5

Pragmatisch en zeer prettig contact, professioneel met oog voor de menselijke kant. Nella en Suzanne denken mee, altijd met oog voor het optimale resultaat voor alle partijen.

 

De heer D, verkoper van de 1e Molenbergstraat 10, geschreven op 9 mei 2018
Cijfer 9,0

Prettig contact en zeer goede begeleiding/advies. Ook de terugkoppeling/rapportage na bezichtigingen was erg uitgebreid.

 

De heer S, verkoper van de Fruithoeve 16 in Arnhem, geschreven op 12 juni 2018
Cijfer 9,3

Contacten met makelaar waren goed, er werden heldere afspraken gemaakt én nagekomen. Contact via whatsapp had meerwaarde omdat snel kon worden gereageerd.