Dé leukste makelaar voor de regio Elst, we stellen ons graag aan je voor

Nieuwe Buren Makelaars

Suzanne vertelt: "Sinds 1998 woon ik met veel plezier in Elst, met man en inmiddels 2 dochters. Ik ben opgegroeid in de buurt van Nijmegen (Berg en Dal) en heb ook lange tijd in het centrum van Arnhem gewoond. Elst is een mooie verbinding in deze stadsregio met veel ontwikkelingen, zeker ook op gebied van wonen en dat maakt het extra leuk. Met mijn ervaring in marketing- en verkoopfuncties bij diverse ondernemingen (ook 'online') is het bloed vervolgens gekropen waar het moest gaan: naar de makelaardij. Waarom? ik werk graag met mensen en geef graag goed onderbouwd advies en vind het leuk om daar nieuwe wegen als social media aan toe te voegen. Professionele dienstverlening is de rode draad wat mijn voorkeur van werk betreft! Zodat je je prettig voelt bij een woonadvies van Nieuwe Buren."

Nella vertelt; "Ik ben opgegroeid in de Achterhoek, in Winterswijk,  maar woon al sinds 1984 in Elst, nu samen met man en dochter. Terwijl ik in een heel andere branche werkzaam was heb ik de makelaardijopleiding gevolgd en op een mooie dag besloten mijn gevoel te volgen en het roer volledig om te gooien. Inmiddels ben ik alweer bijna 15 jaar werkzaam in de makelaardij. Eerst bij een makelaar in Renkum en daarna heb ik 6 jaar gewerkt op een groot Arnhems kantoor. Al die jaren ben ik al actief als taxateur in de regio Nijmegen, Elst en Arnhem."

 

Het verschil? Ervaar het zelf!

Nieuwe Buren is een nieuw makelaarskantoor in Elst met een frisse kijk op vragen rond de koop en verkoop van jouw woning. Jouw thuis is belangrijk, dus hebben we aandacht voor je persoonlijke wensen. We delen graag onze ervaringen om je te begeleiden bij de aankoop of verkoop van je woning in de regio Overbetuwe, Arnhem Schuytgraaf, Driel en Oosterhout.

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Contact

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor het  kopen of verkopen van jouw huis? Neem dan contact met ons op

0481-745200

Of mail ons met je vraag