Kan ik mijn nieuwe huis betalen?

Ga je voor het eerst in je leven een huis kopen?

Woon je op kamers of nog bij je ouders en ben je op zoek naar informatie over het kopen van je eerste huis? Zit jij ook met vragen als: 'Hoeveel kan ik lenen? Wat is een startershypotheek? Welke hypotheekvormen zijn er? Zijn er nog regelingen waar ik voor in aanmerking kom?' Wij hebben alle zaken voor jou op een rij gezet over wat van belang is bij het kopen van je eerste woning.
 

 

Al een koopwoning en een andere woning kopen?

Je hebt al een eigen woning en wilt verhuizen naar een andere koopwoning. Hoewel je al eerder het hele koopproces hebt doorlopen, is het een goed om je ook bij deze verhuisstap goed te laten adviseren.

 

Overwaarde?

Als de waarde van je huidige woning is gestegen, kun je deze overwaarde gebruiken bij de financiering van je nieuwe huis. Daar horen wel een aantal fiscale spelregels bij. Deze zijn vastgelegd in de Bijleenregeling. De hypotheekadviseur weet precies hoe jij optimaal van deze regels kunt profiteren.

 

Jouw maximale hypotheek en jouw maandlasten berekenen

Samen met jou maken we een berekening die niet alleen laat zien op welk maximaal hypotheekbedrag je ongeveer kunt rekenen, maar ook wat je uiteindelijke maandlasten worden.

 

 

Bel naar 0481-745200 voor een eerste gratis adviesgesprek!